Toni Đerona (©Starsport)
Toni Đerona (©Starsport)

Đerona: Nismo dobili bodove, ali jesmo samopouzdanje pred put u Katovice

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.01.23. | 20:41

Selektor Srbije blistao posle velike pobede protiv Švedske u Halmštadu

Jesu prijateljski mečevi nešto sasvim drugo u odnosu na one što rukometaše Srbije očekuje na Svetskom prvenstvu, ali nije mala stvar pobediti prvaka Evrope i vicešampiona sveta iz Kaira pre dve godine i to na njegovom terenu.

Tim Tonija Đerona pokazao je da spreman ide u Katovice, da možemo da se nadamo procvatu srpskog rukometa u naredne tri nedelje.

Izabrane vesti

Selektor srpskog nacionalnog tima bio je vidno zadovoljan generalnom probom u Švedskoj

Zaista smo srećni i zadovoljni pobedom. Posebno me raduje drugo poluvreme, kada smo imali i četiri gola zaostatka, ali je tim ostao fokusiran na cilj i dogovore koje smo napravili, te smo uspeli da se vratimo rezultatski. Ovaj meč nam je bio važan da isprobamo neke akcije, naročito u odbrani. Pozitivno je i što su svi igrači dobili priliku da zaigraju i da nema povređenih. Svi igrači su zdravi i spremni za oni što sledi“, rekao je Đerona i dodao:

Jasno je da ovaj meč nije doneo bodove na Svetskom prvenstvu, ali nam je doneo samopouzdanje u pravom trenutku, odlazimo u Katovice spremni da damo sve od sebe da ostvarimo cilj i dođemo do četvrtfinala”, poručio je španski stručnjak.




tagovi

Toni ĐeronaRukometna reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara